Bakonyi Mesekastély

bm_logo_tp3

Általános információk

Az alábbiakban olvashatja a Vendégházunk szolgáltatásainkra vonatkozó általános információkat és a vendégeink részéről leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat. Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Lemondási feltétel:

– A foglalás díjmentesen lemondható az érkezés előtti 30 napig. Kiemelt időszakra vonatkozóan ez eltérhet, de arról e-mail-ben fog tájékoztatást kapni.

– Érkezés előtt 29-15 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén a foglalási összeg 50%-a kerül felszámításra. Kiemelt időszakra vonatkozóan ez eltérhet, de arról e-mail-ben fog tájékoztatást kapni.

– Érkezés előtt 14 napon belüli lemondáskor, a foglalás végösszege kerül felszámolásra.

Érkezés:

Vendégházunkat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni.

Vendégházunk korábbi elfoglalása (14 óra előtti) esetén jogosultak vagyunk felár felszámítására.

Érkezéskor a vendég köteles a fennmaradó szállásdíj összegét kifizetni, ha még nem lett kiegyenlítve. Vendégeink a szobákat csak a teljes szolgáltatási ár kifizetése után foglalhatják el.

Távozás:

Távozáskor legkésőbb 11:00 óráig kérjük a házat elhagyni.

Látogatók:

A szálláshelyen látogatók (nem szállóvendégek) kizárólag napközben fogadhatók 23:00 óráig a szállásadó engedélyével. A fenti időponton túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a bejelentkezőn, számlán szereplő létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.

Az ár tartalmazza:

Teljes ház foglalása esetén: Az ár magában foglalja a teljes ház és kert kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, illetve a szobák végtakarítását.

Vendégházunk bekerített kertje és az abban található felszerelések használata is benne van a szállásdíj árában: pl. grillezési/bográcsozási hely, jakuzzi, medence (kizárólag nyáron), fedett terasz leülőkkel.

Bővebb információk a házirendben olvashatóak, valamint munkatársaink is örömmel fogadják kérdéseiket.

Az ár nem tartalmazza:

Idegenforgalmi adó: 360 Ft/fő/éj (18 év felett)

Étkezést külön térítési díj ellenében biztosítunk.

Háziállatokat kizárólag előzetes egyeztetés után áll módunkban fogadni, külön térítési díj ellenében.

Az aktuális árakról, kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mail formájában, továbbá a weblapunkon minden információt megtalál. A fűtési szezonban, külön fűtési költséget számíthatunk fel. Erről természetesen tájékoztatni fogjuk érkezés előtt 2 héttel, e-mail formájában vagy Ön is érdeklődhet elérhetőségeink egyikén.

Gyermekbarát felszerelés:

Kérésre babakádat, etetőszéket és babaágyat biztosítunk külön térítési díj nélkül. Amennyiben szüksége van ezekre a felszerelésekre, kérjük forduljon munkatársunkhoz.

Gyermekkedvezmény - szállás:

  • 0–2,99 év – ingyenes
  • 3–5,99 év – kedvezményes díj ellenében
  • 6–11,99 év – kedvezményes díj ellenében

    A 12. életévet betöltött gyerek részére nem érvényes a gyerekkedvezmény.

Az aktuális árakról, kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mail formájában, továbbá a weblapunkon minden információt megtalál.

Foglalás:

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő összeget megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése történhet banki átutalással vagy SZÉP Kártyával.

Parkolás:

A házhoz tartozik egy 6 autó biztonságos beállására alkalmas térköves, zárt parkoló, illetve a ház előtt több autó részére egy szintén térköves, nyitott parkoló.

Ingyenes extra felszerelések:

Kérésre vasalót, hajszárítót, vasalóállványt, cipőápoló eszközöket, esernyőt, valamint varrókészletet biztosítunk külön térítési díj nélkül. Amennyiben szüksége van ezekre a felszerelésekre, kérjük forduljon munkatársunkhoz, de egyes felszereléseket megtalál a szobában található gardróbszekrényben is kikészítve.

Hősugárzó:

Vendégházunk külön kérésre hősugárzót biztosít extra fűtési igény esetén. Amennyiben szüksége van ezekre a felszerelésekre, kérjük forduljon munkatársunkhoz.

Légkondicionálás:

Minden szobában egyedileg szabályozható hűtő-fűtő klíma található. Kérjük használatát csak zárt ablak és teraszajtó mellett tegyék és ügyeljenek a klíma gazdaságos használatára. Távozáskor kérjük ügyeljenek a légkondicionáló kikapcsolására. Amennyiben kezeléséhez segítségre van szüksége, kérjük keresse munkatársunkat.

Programok/látnivalók:

A helyi látnivalókról, kirándulóhelyekről, programokról szóló rövid tájékoztatást megtalálhatja a szobai íróasztalokra bekészítve.

Amennyiben kérdése van ezzel kapcsolatban munkatársaink örömmel adnak bővebb tájékoztatást.

Háziállat:

Háziállatokat kizárólag előzetes egyeztetés után áll módunkban fogadni. Feltételek a házirendben olvashatóak.

Az aktuális árakról, kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mail formájában, továbbá a weblapunkon minden információt megtalál.

Szép kártya:

Vendégházunkban OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával lehet fizetni.

Idegenforgalmi adó:

Az idegenforgalmi adó a helyszínen készpénzben fizetendő érkezéskor: 360 Ft/fő/éj (18 év felett)

Jakuzzi:

A jakuzzi használatának feltételei a házirendünkben olvashatóak.

Medence:

A medence használatának feltételei a házirendünkben olvashatóak. A medence kizárólag nyáron üzemel!

Grill & Bogrács:

Vendégházunknál a kertben lehetőségük van a grillezésre, amihez faszenet kell hozniuk, továbbá bográcsozni is lehet, az arra kijelölt helyen, ehhez fát kell hozniuk. Bővebb információkat a házirendünkben talál.

Milyen okmányok szükségesek bejelentkezéskor?

2021. szeptember 1-től az összes vendégnek, beleértve a csecsemőket és a gyermekeket is, érvényes fényképes igazolvány szükséges bejelentkezéskor a hatályos törvények szerint. A fényképes igazolvány lehet: személyazonosító igazolvány, kártya formájú vezetői engedély vagy útlevél. A digitálisan beolvasott igazolványokat a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer rögzíti legfeljebb két évig. Okmány hiányában a szálloda köteles megtagadni a szálláshely-szolgáltatást.

Dohányzás:

A Vendégházban TILOS a dohányzás, ez az elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik! A dohányzás az udvaron az épülettől megfelelő távolságban megengedett.

A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

Van ingyenes WIFI a vendégházban?

Igen, a vendégház területén ingyenes Wifi áll rendelkezésükre. Wifi kód: mackotestver

Orvosi rendelő:

A legközelebbi orvosi rendelő a Vendégházunktól 4 km-re található Olaszfaluban található. A rendelési időről, valamint a pontos nyitvatartásról kérjük érdeklődjön a falu saját honlapján található elérhetőségek egyikén.

Fontos telefonszámok:

  • Mentők: 104
  • Tűzoltók (katasztrófavédelem): 105
  • Rendőrség: 107
  • Segélyhívó központ (egységes európai szám): 112

A fenti számok bármelyikének hívása után kérjük értesítse munkatársunkat. Ne felejtse, hogy felelőtlen hívás esetén Ön viseli annak következményeit.

Értékelés:

Amennyiben elégedettek a szálláshelyünk szolgáltatásaival, szívesen vesszük értékelésüket a Google Mapson, Facebook és Instagram felületeinken vagy bármelyik szálláshelyközvetítő oldalon. (Booking, Szállás.hu stb.)