• "Üdvözöljük a Bakonyi Mesekastély Weblapján!"
 • "Terasz"
 • "Bakonyi Mesekastély Vendégház"
 • "Bejárat"
 • "Esti kivilágítás"
 • "Közösségi tér"
 • "Közösségi tér"
 • "Közösségi tér"
 • "Közösségi tér"
 • "Konyha"
 • "Bamboo szoba"
 • "Bamboo fürdõszoba"
 • "Elegance szoba"
 • "Reality szoba"
 • "Reality szoba"
 • "Magic szoba"
 • "Elegance szoba"
 • "Amazonas fürdõszoba"
 • "Sunrise szoba"

A Bakonyi Mesekastély Vendégház szállás árai, foglalás feltételei

4 napraforgós minosítésű vendégházunk 16 + 2 férőhelyes, pótágyakkal együtt 20 főt tudunk elszállásolni.
Hétvégét pénteki érkezéssel és vasárnapi távozással lehet foglalni, hosszú hétvégét csak a teljes időtartamra adunk ki.


Szobatípusok: Összes férőhely pótágyakkal együtt max.20 fő.

 • 4 db franciaágyas szoba saját fürdőszobával, földszinten található – mindegyik szobában 1 db pótágy elhelyezhető: Magic, Sunrise, Amazonas, Bamboo
 • 2 db franciaágyas + egyszemélyes ágy - 3 személyes szoba - saját fürdőszobával, emeleten található, mindegyik szobában 1 db pótágy elhelyezhető: Reality, Elegance
 • 1 db kétágyas szoba, saját fürdőszobával, emeleten található Seventh
 • 1 db kétágyas szoba /fürdőszoba nélkül/ emeleten található, mely összenyitható az Elegance szobával. Tökéletes több gyeremekes családoknak. Gyerek kuckó. (Külön nem foglalható csak egy másik szobával együtt.
 • Továbbá az emeleten lévő gyermekkuckóban 2 db kétszemélyes ülőgarnitúra található + 2 pótágy elhelyezhető, fürdőszoba nélküli. Önmagában nem foglalható., csak valamelyik szobával, viszont az Elegance szobával összenyitható
 • Összesen: 2db pótágyat és 1 db babágyat tudunk a vendégek részére biztosítani.
A szobák felszereltsége: LED tv, íróasztal, szék, éjjeli lámpa, hajszárító, vasaló, vasaló állvány, személyenként 2 db törölköző, ünnepekhez igazodó asztaldísz.

Az emeleten található a gyermekkuckó játékokkal, a legkisebbeknek a birodalma, mivel bútorzat nélkül szobában, biztonságos körülmények között játszhatnak. Az egészen picikék kényelmét szolgálja, az utazó babaágy, bébi komp, etetőszék, játszószivacs.

A földszinten található nappali a vele egy légtérben lévő 14 ülőhelyes étkező és a hozzá tartozó konyha illetve a nappaliból nyíló terasz 20 fő kényelmes leültetésére alkalmas.

Nappaliban 6 személyes ülőgarnitúra található, ahonnan nézve a mozizás élményét nyújtja a nagyméretű falon elhelyezett SMART tv a vele összekötött hangszórókkal együtt.

Az étkezőben két asztalnál a ház vendégei együtt tudnak étkezni, beszélgetni, rendezvényeken részt venni. A konyhában mindenfajta étkezési és főzési szokáshoz alkalmazkodó felszerelés és berendezés megtalálható: mikró, vízforraló, elektromos főzőlap, sütő, elektromos kávéfőző, kapszulás kávé főzőgép, kenyérpirító, turmix, mosogatógép, mosógép. Tányérokkal, kávés-, boros-vizes poharakkal, evőeszközökkel, főző- süto edényekkel felszerelt.

A vendégházban ingyenes wifi áll a vendégek rendelkezésére.

A Bakonyi Mesekastély Vendégház kertjében szalonnasütésre, bográcsozásra, tárcsán sütésre van lehetőség. Kerti pad, sör padok, nagyméretű napernyő teszik kényelmessé és élvezhetővé a szabadban főzést.

A szállás terasza ideális étkezésre, pihenésre, illetve a tájban, madarakban való gyönyörködésre, nyáron hullócsillag-figyelésre, ősszel szarvasbőgés hallgatásra.

A ház melletti játszórét a fa játszóvárral, nyáron medencével a gyerekek mozgásigényéhez igazodva teret biztosít az önfeledt és biztonságos szabadtéri játékokhoz.

A házhoz tartozik egy 6 autó biztonságos beállására alkalmas térköves, zárt parkoló illetve a ház elott több autó részére egy szintén térköves, nyitott parkoló.


Szállás árak:

1 – 16 fő részére minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén:
96.000 Ft/éj + további személyek 18 főig: 3.000 Ft/fő/éj. + 2 db pótágy igényelhető : 2.500 Ft/fő/éj.

Csak 1 éjszakás tartózkodás esetén, létszámtól függetlenül (maximum 20 fő): 150.000 Ft/éj

Idegenforgalmi adó: 360 Ft/fő/éj (18 év felett)

Kiemelt időszakban, ünnepnapokon (húsvét, pünkösd, karácsony, szilveszter) a minimum tartózkodás 3 éjszaka egyedi árajánlat alapján. Kérje e-mailben illetve telefonon.

Törzsvendég kedvezmény: 10 % minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén 16 fő felett.

Az ár magában foglalja a teljes ház és udvar kizárólagos használatát, a víz- és áramfogyasztást, a fűtési szezonban a fűtés költségét illetve a szobák végtakarítást.

Szoba árak:

2 vagy több éjszaka esetén:
Franciaágyas szoba: 8.000 Ft/fő /éj
Franciaágyas szoba: 12.000 Ft/2 fő/éj
Három személyes szoba: 18.000 Ft/3 fő/éj
Gyerek: 0-2 éves korig ingyenes, 2-12 éves korig 3.000 Ft/fő/éjszaka

Idegenforgalmi adó: 360 Ft/fő/éj (18 év felett)

Alacsony foglaltság esetén, a téli szezonban plusz fűtési felárat számítunk fel, amennyiben 8 fő alatt van a ház teljes foglatsága, ami 2000 ft/szoba/éj. Az aktuális foglaltságról éreklődjön telefonon vagy email-ben.

Étkezést külön térítési díj ellenében biztosítunk:
reggeli: 3.000 Ft/fő/nap
félpanzió hidegvacsorával: 6.000 Ft/fő/nap
félpanzió melegvacsorával: 10.000 Ft/fő/nap

***Étel intoleranciával rendelkezőknek, sajnos nincs lehetőségünk étkezést biztosítani.***
OTP, MKB és K&H SZÉP Kártyás fizetést elfogadunk.

Érdeklődését telefonon vagy e-mailben várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj 20 százalékát megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése történhet banki átutalással vagy SZÉP Kártyával.

Foglalásuk időpontjának megtervezésekor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az előleget 10 napon belüli lemondás vagy időpont módosítás esetén csak akkor fizetjük vissza, ha az időpontot újra értékesíteni tudjuk.

A szállásdíj előleggel csökkentett részét és az idegenforgalmi adót megérkezéskor kell készpénzzel fizetni, vagy az érkezés előtt bankszámlánkra átutalni, illetve SZÉP Kártyával rendezni.

Vendégházunkat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Érkezéskor kérjük, hogy a bejelentkező lapot töltsék ki. Az utolsó napon legkésőbb 11:00 óráig kérjük a házat elhagyni. Amennyiben 11:00 óráig Vendégeink nem jelentkeznek ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.

Foglalásukkal Vendégeink elfogadják Házirendünket és kötelezik magukat az abban leírtak betartására.


SzobáinkDarányi Ignác Terv


Szép Kártya